Forumul Comandati.ro si Aqua Travel --> www.AquaTravel.ro Forum Index Forumul Comandati.ro si Aqua Travel --> www.AquaTravel.ro
Forum referitor la magazinul online si turism

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Turcia - sejur de vis la hotel Amara Dolce Vita din Tekirova

Post new topic   Reply to topic    Forumul Comandati.ro si Aqua Travel --> www.AquaTravel.ro Forum Index -> Turism
View previous topic :: View next topic  
Author Message
anamaria10

PostPosted: Sat May 29, 2010 10:02 am    Post subject: Turcia - sejur de vis la hotel Amara Dolce Vita din Tekirova Reply with quote

M-am intors de curand din vacanta petrecuta la hotel Amara Dolce Vita. A fost totul perfect. Hotelul este de 5 stele plus, luxos, cu camere foarte spatioase, am stat la o camera Club Standard Room (cu pretul cel mai mic fata de celelalte tipuri de camere), pe Istanbul Street (o strada cu vilute cu doua etaje, aspectuoase, pe care se afla cateva magazine, relativ aproape de cladirea principala a hotelului in comparatie cu Roma Street unde se aflau vile cu camere similare mai departata de hotel), vederea camerei dadea spre munte, pe terasa era o liniste deplina, numai vietatile padurii de pin de pe munte se auzeau, totul intr-o deplina relaxare...camera avea 40 mp, cu doua paturi duble de 1.40 m latime fiecare, cu dressing separat care se incuia cu un cifru la clanta si unde se afla seiful gratuit, o baie spatioasa cu cada, cu multe consumabile de calitate si halat de baie cu papuci. Minibarul era umplut cu racoritoare Cola, Fanta, Sprite, cu apa minerala si apa plata, bere Efes, o mica ciocolata Toblerone, chipsuri si alune (mini-barul se reumplea zilnic), in camera exista o cana electrica pentru cafea si ceai si pliculete cu cafea, ceai si zahar, televizor LCD si DVD player (se puteau inchiria DVD-uri gratis de la receptie, contra unei garantii returnabile de $10, insa aveau putine filme in engleza). Zilnic se face curatenie in camera. La restaurantul principal in fiecare seara este o seara cu specific culinar: seara turceasca, seara cu specific international, seara pestelui si fructelor de mare. Intr-una din seri hotelul a organizat o Gala Dinner, in jurul piscinei principale fiind amplasate mese superb decorate, cred ca au asistat peste 1000 persoane (de fapt toti din hotel, pt. ca atunci au fost inchise toate celelalte restaurante), mancarea era din belsug, din toate bucatariile internationale, avand la dispozitie peste 30 de bucatari cu feluri de mancare diverse. Marturisesc ca am mai fost in Turcia la hoteluri pe masura insa nu am intalnit niciodata un asemenea festin. Bauturile se gasesc oricand la orice ora (sunt frigidere pline cu ele in afara barurilor, de unde te poti servi singur), sunt gratuite cocktailuri alcoolice sau nealcoolice, cu plata este doar whisky si coniac mai vechi de 10 -12 ani si vinul importat. Langa plaja exista un bar cu tot felul de bauturi racoritoare, bere, apa si bauturi extrafine, precum si acea placinta turceasca numita gozleme. In lobby, la intrare este o fantana de ciocolata unde se pot servi capsuni sau felii de ananas.
Plaja este cu nisip cu pietris, cu ceva pietricele la intrarea in mare, sunt multe sezlonguri si gasesti libere si la ora 11 la mare. Exista dus chiar si pe ponton. In capatul plajei, este zona separata VIP, pentru turistii cazati la camere superioare.
Hotelul are doua piscine exterioare, cea principala are si o mica piscina pentru copii, alte este cu apa de mare, usor incalzita in extrasezon, plus piscina interioara, neincalzita. Langa ea se afla Vitamin Bar cu sucuri naturale de portocale, mere si morcovi (gratis). In zona piscinei principale si zona de plaja din vecinatate este semnal internet wi-fi, ca si in lobby dealtfel, asa ca daca ai la tine un laptop nu esti rupt de afaceri. Si Internet Cafe-ul este gratuit, insa o data a mers bine, alta data a mers f. greu. Copiii au un mini club mare, luna park este cu plata deschis doar seara. Mai era si un mic bungee jumping pentru copii cu plata ($10 - 10 minute). Ca posibilitati de distractie: animatie cu diferite sporturi, seara sunt spectacole, dupa care in diferite zone ale hotelului se canta live (muzica cafe concert la pian in lobby, muzica internationala la piscina principala cu ring de dans in aer liber, la discoteca in aer liber, respectiv discoteca acoperita, la Jazz Bar din zona Istanbul Street din partea de Club a hotelului). La SPA se fac diverse masaje (contra cost, cam scumpe); hamam, sauna si jacuzzi (neincalzit) sunt gratuite. Hotelul are un restaurant Fellini deschis 21 ore din 24, unde intotdeauna poate fi recuperata o masa pierduta de peste zi, sau chiar in zori se poate lua micul dejun daca ai avion la ora 9 cum am avut eu. La restaurantele a la carte se face rezervare si se plateste 10 $/pers (cel pescaresc este situat sus pe o colina de unde seara se admira panoramic hotelul si marea), cu exceptia restaurantului Dolce Vita unde plata rezervarii este de 25 $/pers. Din pacate, nu este nici unul gratuit anul acesta - doar cel principal si Fellini sunt gratis. Mancarea este excelenta, gustoasa, cu multe sortimente de peste, carne, branzeturi, salate, supe, fructe, prajituri ... Tot hotelul este foarte bine intretinut, toaletele din lobby, etc. sunt foarte curate, spatiul verde este bine amenajat si irigat. Turistii sunt din Turcia (cei mai multi, 25% in acea saptamana), Germania, Olanda, Rusia, Franta, etc.

Recomand tuturor acest hotel de clasa, este un cadru superb pentru luna de miere, vacanta activa sau sejur de relaxare.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Forumul Comandati.ro si Aqua Travel --> www.AquaTravel.ro Forum Index -> Turism All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum